NS: Naprednjaci pretukli naše funkcionere u Vranju

"Jasno je da je režim počeo fizički da se razračunava sa neistomišljenicima"

04. nov 2018

Narodna stranka (NS) optužila je članove Srpske napredne stranke (SNS) da su danas u Vranju pretukli funkcionere Gradskog odbora te partije Đorđa Ristića i Dragana Pavlovića i pozvala nadležne organe da u najkraćem mogućem roku procesuiraju „nasilnike iz SNS-a“.

Kako se navodi, incident se dogodio nakon saopštenja Narodne stranke u kome je Ristić ocenio da je skandalozno što je prostor Doma kulture u Vranju izdat na korišćenje Srpskoj naprednoj stranci i da predstavlja kako je rekao, „uzurpaciju gradskih prostorija u stranačke svrhe“.

„Pavlović i ja smo krenuli u prostorije Narodne stranke i ispred samog ulaza čuli smo vulgarna dobacivanja a minut nakon toga četvorica članova SNS-a koje poznajemo su nas napala. Jedan od članova SNS-a me je držao dok su ostala trojica tukla odbornika Pavlovića, a potom su tukli i mene“, kazao je Ristić a prenela Narodna stranka.

Navodeći da su članovi SNS-a nastavili sa uvredama „čak i nakon dolaska policije“, predsednik vranjskog odbora Narodne stranke je ocenio da je „jasno da je režim počeo fizički da se razračunava sa neistomišljenicima“.

„Srpska napredna stranka svoju masovnost očigledno pokazuje time što mnoštvo njihovih članova fizički nasrne na jednog ili dvojicu neistomišljenika, ali mi ćemo, bez obzira na to nastaviti da ukazujemo na sve što na štetu građana Vranja radi SNS“, kazao je Ristić.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga