Novosadsko pozorište na Bazaru knjiga sakupilo novac za Svratište za decu

Pozorište je na ovaj način već pomagalo i školu "Milan Petrović" i Prihvatnu stanicu za beskućnike

21. dec 2018

Na trodnevnom Bazaru knjiga, koji je 18, 19. i 20. decembra organizovalo Novosadsko pozorište (Ujvideki Szinhaz), prodate su knjige u vrednosti 55.500 dinara, a novac će biti uručen Svratišta za decu i omladinu, saopšteno je iz tog pozorišta.

Knjige su, navodi se, obezbedili publika Novosadskog pozorišta i sugrađani a donirali su ih i Gradska biblioteka u Novom Sadu te biblioteka „Eržebet Juhas“ iz Bačke Topole.

„Novinari koji prate rad Novosadskog pozorišta uključili su se trostruko u ovu akciju. Pored toga što su je reklamirali tokom tri dana i sami su obišli Bazar, doneli i kupili knjige“, dodaje se u saopštenju.

Pozorište se posebno zahvalilo Tatjani Novčić, Aleksandri Rajić, Staši Keneški, Kristi Orovec, Igoru Buriću, Eržiki Pap Reljin, Tamari Srijemac, Branki Pavković, Radiju 021, Dnevniku, Blicu, As radiju, Mađar Sou, Play radiju, Radio Novom Sadu, Novosadskoj TV, Autonomiji, Danasu, Agenciji Beta, RTV Vojvodine…

Novosadsko pozorište do sada je na ovaj način u nekoliko navrata pomoglo Školu „Milan Petrović“ i Prihvatnu stanicu i dnevni boravak za beskućnike.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga