Novosadska kultura sećanja u četvrtak u Radio kafeu

"Ne zaboravljamo velikane"

20. maja 2018

Muzički događaj „Novosadska kultura sećanja“ u organizaciji Radija 021, biće održan u četvrtak 24. maja u Radio kafeu. Kako je najavljeno, nastupiće Zbogom Brus Li, Pop Hor Radio i gosti iznenađenja.

Novosadska kultura sećanja„, kako najavljuju organizatori, održava se po drugi put s ciljem da se podsetimo umetnika koji su ostavili traga na novosadskoj rokenrol sceni, a nisu više sa nama.

„Mi smo ovaj događaj nazvali ‘Novosadska kultura sećanja: Ne zaboravljamo velikane’. To je prilika da se prisetimo svih onih koji su nešto značili ovom gradu, a znače i danas, jer da ništa nisu značili mi bismo ih prosto zaboravili – a to se ne dešava“, kaže Zoran Strika, novinar Radija 021.

Isti ovakav događaj bio je održan i prošle godine, a postoje i planovi za sledeću godinu.

„Nije to nikakav projekat ili nešto o čemu bi smo razmišljali kao o komercijalnom događaju. Svidela nam se cela atmosfera prošle godine, tako da smo i mi unutar redakcije i svi koji su učestovali bili jako zadovoljni što se to desilo u Novom Sadu. Smatrali smo da je to važno“, navodi Strika.

Kako kaže, svestan je da Radio kafe nije veliki prostor, ali ističe da će organizatori napraviti mesta za sve ljude koji požele da dođu.

Svirka počinje u 20 časova, a ulaz će biti besplatan.

(O radio)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga