Novinar Stefan Cvetković sutra drži konferenciju za novinare u Beogradu

“Do najsitnijih detalja ću saopštiti javnosti šta mi se sve dešavalo"

18. juna 2018

Novinar Stefan Cvetković održaće sutra konferenciju za novinare u Medija centru u Beogradu, najavio je danas Medija centar.

Konferencija za novinare počeće u 13 sati, u velikoj sali Medija centra.

Cvetković je agenciji Beta danas rekao da će na pres konferenciji govoriti o onome što mu se desilo.

Njegov nestanak prijavljen je prošle srede ukasno uveče, a u petak su predstavnici vlasti na vanrednoj konferenciji za novinare obavestli javnost da je Cvetković pronađen.

Potom je u petak uveče tužilac iz Okružnog javnog tužilaštva iz Vršca Tihomir Knežević rekao agenciji Beta da je Cvetkovićevo davanje izjave policiji završeno i da je izjavu dao u svojstvu oštećenog.

Međutim, od petka uveče pa do nedelje popodne niko nije znao gde se Cvetković nalazi, pa ni njegovi roditelji.

Cvetković se pojavio u Beloj Crkvi, gde živi s roditeljima, u nedelju popodne i rekao agenciji Beta da je stigao kući, da nije povređen i da će u narednim danima održati konferenciju za novinare na kojoj će “do najsitnijih detalja” saopštiti javnosti šta se sve s njim dešavalo.

“Celokupnoj javnosti, međunarodnim i domaćim organizacijama, svima se zahvaljujem na svemu što su uradili za mene. Da nije bilo reakcije javnosti, ne bismo se danas čuli”, rekao je Cvetković agenciji Beta.

Dodao je da i njemu i njegovoj porodici mnogo znači to što nisu bili ostavljeni sami.

“Javnost je poslednje što je brana apsolutnom ludilu. A od tog ludila treba da se plaše i oni koji ga prave. Ja ću do najsitnijh detalja da obavestim javnost, to je moja obaveza prema javnosti”, kazao je Cvetković.

“Danas mi je omogućeno da se slobodno krećem”, rekao je tada Cvetković i dodao da ga je policija zvanično obavestila da ima svojstvo oštećenog i da su ga zamolili da se u javnosti ne oglašava, kako ne bi ometao istragu.

“Sarađujem s policijom, svaki njihov zahtev sam ispoštovao i danas sam zamoljen ne budem javno prisutan. To ću neko vreme da ispoštujem”, rekao je Cvetković.

(Autonomija/Beta, foto: Medija centar Beograd)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga