Novi servis: Pozovi da se ispsuješ

Njemci Ralf Schulte i Alexander Brandenburger došli su na ideju kako da ljude oslobode stresa i nagomilanog bijesa - pokrenuli su telefonsku liniju kojom građani mogu operateru da viču, psuju i govore najgore moguće uvrede

30. jula 2012

Njemci Ralf Schulte i Alexander Brandenburger došli su na ideju kako da ljude oslobode stresa i nagomilanog bijesa – pokrenuli su telefonsku liniju kojom građani mogu operateru da viču, psuju i govore najgore moguće uvrede.

Linija Schimpf-los (Psuj slobodno) radi tokom čitave sedmice, a operateri strpljivo slušaju izljeve bijesa i ne uzvraćaju na njih. „Mi ne sudimo ljudima koji su bijesni. To se dešava i prirodno je. Sa nama možete dati sebi oduška bez ikakvih posljedica“, kaže Schulte.

„Činimo ljudima uslugu i pomažemo im da izbjegnu svađu na poslu ili kod kuće. Kada ste pod stresom na poslu, odlazite kući i sav nagomilani bijes iskalite na svog partnera iako on nema nikakve veze s tim“, dodao je.

Stidljivim „pacijentima“ su operateri spremni da razvežu jezik ponekom zajedljivom provokacijom, a minuta psovanja košta 1,49 eura. „Cijena je sitnica, da bi se skinuo teret sa duše“, kaže Schulte.

(Radio Sarajevo)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga