Novi Sad: Ljubav se poklanja

Šok zadruga u Novom Sadu organizuje tokom februara i marta novu akciju “totalne rasprodaje umetnosti” - prodajnu izložbu posvećenu ljubavi, povodom Dana sv. Valentina, ali i Dana žena i dolazećeg proleća

11. feb 2014

Šok zadruga u Novom Sadu organizuje tokom februara i marta novu akciju “totalne rasprodaje umetnosti” – prodajnu izložbu posvećenu ljubavi, povodom Dana sv. Valentina, ali i Dana žena i dolazećeg proleća.

Na izložbi “Sve o ljubavi – Srce sv. Valentina” učestvuju Dragana B. Stevanović, Milena Stošić, Jelena Đurić, Gabriela Hajzler, Ivana Smiljanić, Mina Ilić, Ivana Aranđelović, Marija Kostić, Ivan Đurić, Tadija Janičić, Aleksandar Dimitrijević, Milan Nešić, Dušan Zaklan, Vladimir Ilić, Nikola Džafo, Dušan Stošić, Aleksandar Rafajlović, Žolt Kovač, Vuk Vučković…

Pod sloganima “Ljubav se ne kupuje, već poklanja!” i “Sve za crvenu!”, izložba će biti otvorena 13. i 14. februara povodom Dana zaljubljenih – Dana sv. Valentina, 7. i 8. marta povodom Dana žena i 21. i 22. marta povodom dolaska proleća.

Šok zaDruga nalazi se u pasažu u Zmaj Jovinoj 22 od leta 2013. godine i eutanazije legendarne Art klinike Multimedijalnog centra Led art.

„Velika rasprodaja umetnosti“ nastavak je akcije “Publici na noge” koja ima za cilj da utvrdi položaj umetnosti i umetnika u društvu u Srbiji i da eventualno pronađe uspešan model komunikacije stvaralaca i njihove publike (sa akcentom na robno-novčanoj razmeni).

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga