Novi Sad: Direktor JKP „Put“ podneo ostavku

Radić je kadar Socijalističke partije Srbije

12. juna 2014

Direktor novosadskog Javno-komunalnog preduzeća „Put“ Darko Radić dao je danas ostavku na tu funkciju.

Radić je u dopisu, upućenom medijima, Skupštini Novog Sada, Gradskom veću, predsednici Nadzornog odbora preduzeća i gradskoj Upravi za saobraćaj napisao da podnosi neopozivu ostavku na mesto direktora u JKP „Put“.

Radić je kadar Socijalističke partije Srbije (SPS).

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević najavio je prošle nedelje da će biti formirano radno telo, koje će se baviti situacijom u šest javno-komunalnih preduzeća, među kojima je i JKP „Put“.

On je rekao i da su svi koalicioni partneri Srpske napredne stranke (SNS) koji čine vladajuću većinu podržali izmene koalicionog sporazuma. Vučević je precizirao da je sednica Skupštine Grada Novog Sada na kojoj bi trebalo da budu ozvaničene najavljene promene zakazana za sutra.

Gradonačelnik Novog Sada je rekao i da će kao posledica dogovora oko redefinisanja odnosa unutar vladajuće koalicije u gradu biti promenjeno dosta direktora i predsednika nadzornih odbora javno-komunalnih preduzeća, kao i članova Gradskog veća i Gradskih uprava. On je najavio i promene u kabinetu gradonačelnika kada je reč o broju pomoćnika gradonačelnika.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga