Novi Sad: Besplatna projekcija filma na otvorenom za bicikliste

Projekcija će početi u četvrtak 21 sat, na stepeništu Spesna

24. jula 2018

Novosadska biciklistička inicijativa organizovaće u četvrtak, 26. jula, besplatnu projekciju na otvorenom filma “Soof” rediteljke Antoanete Beumer za sve bicikliste.

Projekcija će početi u 21 sat, na stepeništu Spesna, naspram stadiona Fudbalskog kluba Vojvodina, a u slučaju lošeg vremena, projekcija će biti odložena.

“Želimo da priredimo Novosađanima i Novosađankama na biciklima otvoreni bioskop u ‘ride in’ konceptu. Redari Novosadske biciklističke inicijative će čuvati bicikle, tako da ohrabrujemo građane da dođu na svojim dvotočkašima. Uz to, predlažemo sugrađanima da osim grickalica i pića ponesu i sedalice, jer će im biti udobnije i toplije”, objasnili su u saopštenju za javnost.

Film “Soof” je ustupila Ambasada Holandije u Srbiji. Film prikazuje život žene s imenom Soof koja uskoro puni 40 godina i ima sve što je ikada želela: troje dece, mali privatan biznis, pažljivog muža Kaspera i udoban dom. Sve je sjajno, dok se ne zapita da li je dostigla vrhunac života ili postoji još nešto.

Besplatnu projekciju filma “Soof” Novosadska biciklistička inicijativa organizuje u saradnji sa Ambasadom Holandije i organizacijom Opens 2019.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga