Novi direktor RTV-a Srđan Mihajlović, Isakov podneo ostavku

Država favorizuje RTS na uštrb RTV-a

08. maja 2013

Dosadašnji generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Siniša Isakov podneo je večeras ostavku na tu funkciju, a za vršioca dužnosti umesto njega Upravni odbor imenovao je Srđana Mihajlovića, potvrđeno je Autonomiji nakon sednice UO RTV-a.

Isakov je u tekstu ostavke, u koji je Autonomija imala uvid, naveo da je došao do tačke kada više ne može da sprovodi plan poslovanja za koji je dobio podršku UO, kada je izabran za generalnog direktora.

Autonomija saznaje da je uzrok njegove ostavke nezadovoljstvo zbog izuzetno loše finansijske situacije u kojoj se nalazi RTV, a što je posledica činjenice da država daje privilegovan tretman Radio-televiziji Srbije, na uštrb RTV-a.

U tekstu ostavke Isakov je zahvalio urednicima i menadžmentu s kojim je sarađivao i konstatovao da je u poslednje dve godine RTV značajno unapredila program i povećala gledanost.

Novi generalni direktor RTV-a, Srđan Mihajlović ranije je bio direktor kompanije Transnafta, savetnik generalnog direktora Naftne industrije Srbije i generalni direktor Vojvođanske banke.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga