Novi Bečej: Hiljade posetilaca Letnjeg bioskopa

Organizator se ove godine pobrinuo da filmofili uživaju u platnu veličine 28 kvadratnih metara i odličnom zvuku

11. avg 2015

Ovogodišnji novobečejski Letnji bioskop posetilo je oko dve hiljade gledalaca, koji su imali priliku da pogledaju pet filmova koje su sami birali.

Prema rečima direktora Doma kulture u Novom Bečeju Novice Blažina vremenski uslovi su ovog leta išli na ruku organizatoru.

„Prosečno je na amfiteatru bilo oko 400 gledalaca, tako da smo ove godini dostigli dve hiljade gledalaca, što je za Novobečejce izvanredan uspeh, jer je cilj Letnjeg bioskopa bio da ‘izvučemo’ ljude iz kuće, odvojimo ih od malih ekrana, interneta, da se druže, da sa prijateljima prošetaju, rashlade se, odgledaju kvalitetan film, popričaju o tome i kvalitetnije, nego inače, provedu nedeljno, ove godine vrelo, leto“, objasnio je za RTV Blažin.

On je dodao i da se organizator ove godine pobrinuo da filmofili uživaju u platnu veličine 28 kvadratnih metara i odličnom zvuku.

Početku projekcija prethodilo je glasanje putem društvenih mreža, na kojem su se Novobečejci odlučili da žele da pogledaju „Mortdecai“, „Tak3n“, „Hunger Games: Mockingjay part I“, „The age of Adaline“ i „Before I go to sleep“.

Direktor Doma kulture je najavio da će projekcije na otvorenom biti organizovane i sledeće godine.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga