Novčane nagrade za sportiste iz Vojvodine koji su bili na Evropskim igrama

"Sport u Vojvodini ima svetlu budućnost”

08. jul 2015

Vojvođanski sportisti koji su učestvovali na Evropskim igrama, koje su se ove godine prvi put održale u Bakuu, dobili su danas novčane nagrade od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu.

Resorna sekretarka Marinika Tepić kazala je na svečanosti da će po 50 hiljada dobiti sportisti iz Vojvodine koji su se takmičili u individualnim sportovima, a po 25 hiljada dinara sportisti koji su učestvovali u kolektivnim sportovima.

Ona je uručila rešenja o novčanim nagradama Anji Crevar, Ivani Jandrić, Vladanu Mitroviću, Dragoljubu Rogcu, Kristiani Sulc, Marku Tubiću, Dušanu Domoviću Bulatu, Dejanu Majstoroviću, Marku Saviću i Marku Žderu.

Prijemu nisu prisustvovali Milica Starović, koja je na pripremama u Mađarskoj, kao i Viktor Nemeš i Marta Drpa koji su na takmičenju u Japanu.

“Osim medalja koje su doneli iz Bakua, ovi sportisti doneli su nešto još važnije, a to je saznanje da sport u Vojvodini ima svetlu budućnost”, kazala je Marinika Tepić.

Ona je dodala da činjenica da su većina njih bili stipendisti Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, ali i nagrađivani priznanjem „Vihor“ pokazuje da je na vreme prepoznat njihov kvalitet.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga