Novaković (NS): Imenovanje direktora Pošte u Novom Sadu je vrhunac bahatosti

"Navodni dogovor između rukovodstva i radnika Pošte Srbije bio je samo paravan za nove marifetluke SNS-a"

25. dec 2019

Potpredsednik narodne stranke Borislav Novaković ocenio je večeras da je imenovanje Dejana Šijaka na mesto direktora radne jedinice Pošte u Novom Sadu “vrhunac bahatosti i bezobrazluka kabadahija iz koalicije na vlasti”.

“Dejan Šijak je u svojoj 38. godini završio Fakultet za poslovno-industrijski menadžment Univerziteta Union u Beogradu dana 13. juna 2014. godine, a istog dana kada je diplomirao položio je i državni stručni ispit, iako je za polaganje državnog ispita potrebno najmanje godinu dana radnog iskustva u struci”, naveo je Novaković u saopštenju za javnost.

Dodao je da je “nedopustivo da čovek koji od radnog iskustva ima samo i jedino obavljanje partijskih zadataka” bude na čelu jednog od najvažnijih preduzeća u državi i preduzeća koje evidentno ima velikih problema u funkcionisanju.

Novaković je ocenio da je navodni dogovor između rukovodstva i radnika Pošte Srbije bio samo “paravan za nove marifetluke” SNS-a i njegovih koalicionih partnera.

Poručio je da će Narodna stranka nastaviti da pruža punu podršku zaposlenima u tom javnom preduzeću.

“Ne smemo dozvoliti da nesposobni ljudi, čije godine studiranja prevazilaze deceniju i po, a čije radno iskustvo je upisano jedino u članske karte SNS-a upravljaju novcem građana Novog Sada i države Srbije”, naveo je Novaković.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: 2021
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga