Nova stranka: SNS prisiljava građane da prisustvuju dočeku Vučića

"Najavljena poseta Vučića Kovinu doživela fijasko pa su jurišnici SNS ponovo pribegli brutalnim pritiscima, pretnjama i ucenama građana"

09. feb 2019

Nova stanka saopštila je danas da Srpska napredna stranka (SNS) ucenama prisiljava građane Kovina da prisustvuju dočeku predsednika te stranke i Srbije Aleksandra Vučića tokom njegove posete tom mestu.

Opštinski odbor Nove stranke Kovin je naveo da je vlast svesna da gubi podršku u narodu i da bi „najavljena poseta Vučića Kovinu doživela fijasko pa su jurišnici SNS ponovo pribegli brutalnim pritiscima, pretnjama i ucenama građana opštine Kovin, prisiljavajući ih da prisustvuju dočeku čoveka koji je zaveo diktaturu u našoj domovini“.

„Kulturne i sportske organizacije i društva su ucenjeni gubitkom prava na korišćenje materijalnih sredstava i sportskih terena i objekata, radnici i članovi njihovih porodica otkazima na poslu, a socijalno ugrožena domaćinstva gubitkom socijalne pomoći“, napomenuto je u saopštenju.

Ta stranka „upozorava nasilnike iz SNS da će se, veoma brzo, suočiti sa odgovornošću za sve nasilje koje sprovode nad svojim sugrađanima“ i napominje da „građani Srbije sve masovnije izlaze na ulice, odlučni da se suprotstave narastajućem teroru i pitanje je dana kada ćemo, svi zajedno, odbraniti svoju slobodu i dostojanstvo“.

„Pozivamo sve građane koji su izloženi pretnjama i ucenama, ili o njima imaju saznanja, da te slučajeve prijave, a Nova stranka će istrajati u svojoj nameri da svi oni koji sprovode teror nad svojim narodom vrlo brzo budu adekvatno kažnjeni“, navedeno je u saopštenju Opštinskog odbora Nove stranke Kovin.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga