Nova stranka: SNS će uvesti prinudnu upravu u Novom Sadu

Pokušaj SNS da se "opere" od koalicionih partnera; SNS odbacuje optužbe

20. jul 2015

Nova stranka optužila je danas Srpsku naprednu stranku (SNS) da namerava da u Novom Sadu raspusti gradsku skupštinu i uvede prinudnu upravu, kako bi se distancirala od stranaka s kojima je zajedno “uništavala i pljačkala” Novi Sad u protekle tri godine.

“SNS namerava da pred izbore raspusti gradsku skupštinu, uvede prinudnu upravu i na taj način se distancira od svojih pajtaša sa kojima su zajedno uništavali i pljačkali Novi Sad”, navela je Nova stranka u saopštenju za javnost.

Ta stranka je optužila SNS da Novim Sadom vlada uz pomoć “nekoliko organizovanih interesnih grupa”.

“O licemerju i spremnosti na sve SNS-a govori i činjenica da su na vlasti zahvaljujući koalicionom partneru protiv koga su sami podneli krivičnu prijavu za kupovinu glasova”, navela je Nova stranka.

SNS: Ne uvodimo prinudnu upravu u Novom Sadu

Srpska napredna stranka (SNS) odbacila je danas optužbe Nove stranke da ima nameru da raspusti gradsku skupštinu i uvede prinudnu upravu u Novom Sadu.

“SNS nema nameru da uvodi nikakve prinudne mere i na taj način zaustavi sve razvojne projekte koji svim Novosađanima obezbeđuju bolje i lepše uslove za život”, naveo je SNS u saopštenju za javnost.

Ta stranka je Novu stranku nazvala “isturenim odeljenjem” Demokratske stranke.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga