Nova stranka: Savetnici Andreja Fajgelja 11.000 evra za stručne usluge

Ona će raditi 255 dana, minimum po 10 sati dnevno

11. maja 2015

Nova stranka optužila je danas političku organizaciju Treća Srbija, koja je deo gradske vlasti u Novom Sadu, da će članici Treće Srbiji Aleksandri Mandarić na ime savetničkih usluga u Kulturnom centru Novog Sada isplatiti do kraja godine ukupno 11.000 evra.

Nova stranka je u saopštenju za javnost, uz koje je priložila i dokumentaciju, navela da je Kulturni centar 8. aprila zaključio sa Aleksandrom Mandarić Ugovor o pružanju stručnih usluga, za 2.550 časova rada, na iznos od 1.308.991 dinar, za usluge savetovanja u poslovanju i upravljanju.

kcns tenderDodaje se da iz dokumentacije proizlazi da će Mandarićeva 255 dana neprekidno raditi i savetovati po minimum 10 časova dnevno i za to inkasirati oko 11 hiljada evra.

Nova stranka je optužila Treću Srbiju da je “odlična u disciplini ojadi budžet grada”, a gradonačelnika Miloša Vučevića iz Srpske napredne stranke označila je kao glavnog krivca za to.

“Najveći problem Novog Sada je što su na vlasti jedna stranka i nekoliko organizovnih interesnih grupa. Rad gradskih službi i komunalnih preduzeća nikada nije bio gori i dezorganizovaniji, ali zato trošenje i rasipanje novca građana Novog Sada nikada nije bilo organizovanije”, navodi se u saopštenju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga