Nova stranka osudila SNS jer je u Somboru prekrio mural Vučićevim likom

“Naprednjaci" ne znaju ništa drugo ne umeju da rade osim da se kriju iza slike Aleksandra Vučića

06. nov 2015

Nova stranka osudila je danas postupak Srpske napredne stranke (SNS), koja je u Somboru preko umetničkog murala na jednoj zgradi u centru grada postavila fotografiju velikih dimenzija predsednika SNS i Vlade Srbije Aleksandraa Vučića.

Nova stranka je ocenila da je reč o “bahatosti i primitivizmu” SNS-a i dodala da je Vučićev plakat velikih dimezija ostavljen uz pomoć mehanizacije Javnog komunalnog preduzeća Čistoća.

“Podsećamo da je Zakonom o oglašavanju zabranjeno oglašavanje političkih stranaka van izborne kampanje. To očigledno ne važi za SNS i njeneg koalicionog partnera Treću Srbiju, koji su se ove godine već oglašavali na somborskim bilbordima”, piše u saopštenju.

Dodaje se da su “naprednjaci” tim gestom pokazali da su nedostojni da vode grad Sombor i da “ništa drugo ne umeju da rade osim da se kriju iza slike Aleksandra Vučića”.

“Građani Sombora znaju da nema te i tolike slike koja može sakriti sve zlo koje su naprednjaci i njihovi koalicioni partneri učinili Somboru, uključujući i ovo primitivno ruženje fasade u centru grada”, navodi se u saopštenju.

(Autonomija, foto: SOinfo) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga