Nova stranka: Novosadska vlast za fotomonografiju dala 20.000 evra

TONS: Otkup monografije opravdan, poslujemo domaćinski

06. okt 2015

Nova stranka optužila je danas gradsku vlast u Novom Sadu za “rasipništvo” i navela da je Turistička organizacija grada za tiraž od 400 primeraka fotomonografije izdvojila 20.000 evra.

“Ovako ‘povoljna’ cena je postignuta u pregovaračkom postupku, a ovoliki tiraž je potreban građanima jer samo u fotomonografijama Novi Sad izgleda bolje nego pre nekoliko godina”, navela je Nova stranka u saopštenju za javnost.

Nova stranka je ocenila da gradske vlasti izdvajaju mnogo novca u razvoj turizma ne zbog razvoja te privredne grane, već zato što je to “odličan način da se novac opere i prelije u privatne džepove”.

TONS: Otkup monografije opravdan, poslujemo domaćinski

Turistička organizacija Novog Sada (TONS) odbacila je danas optužbe Nove stranke da posluje rasipnički jer je za tiraž od 400 primeraka monografije platila 20.000 evra i navela da svoja sredstva koristi “domaćinski”.

“Potpuno je opravdano i veoma logično da pored brojnih promotivnih publikacija u svom asortimanu imamo i jednu monografiju koja na više jezika prezentuje Novi Sad sa svim svojim sadržajima”, naveo je TONS u saopštenju za javnost.

Dodaje se da je cilj otkupa monografije da se ona distribuira svim značajnim gostima, delegacijama i turističkim poslanicima koji iz raznih delova sveta dolaze u Novi Sad, kako bi u svojim sredinama “preneli dobar glas o našem gradu”.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga