Nova stranka: Nesposobnost SNS klike i satelita

"Bahato trošenje novca za uzaludne projekte državu dovodi na rub egzistencije"

14. avg 2017

Nova stranka je povodom nedavnih vremenskih nepogoda saopštila da je šteta koja je nastala u Topoli, Gornjem Milinovacu i okolini „samo još jedan dokaz nesposobnosti vladajuće SNS klike i njihovih satelita. Bahato trošenje državnog novca na uzaludne projekte ove vlasti, dovodi celu državu na sam rub egzistencije. Ova opasna navika bivših radikala da sopstveni narod gura u propast dovela je do toga da se za finansiranje protivgradnih sistema ne izdvaja dovoljno novca, iako je sa samo jednom godišnjom subvencijom Air Serbie, mogao ceo sistem da se finansira bezmalo šest godina“.

„Koliko je pogubna politika pokazuju i štete koje nastaju usled grada, a koje iznose prosečno 60.000.000 evra godišnje, iako je za funkcionisanje celokupnog sistema protivgradne odbrane, potrebno izdvojiti tek 7.000.000 evra„, ocenila je Nova.

„Političke stranke demokratske opozicije moraju da stanu na put ovakvom nedoličnom i bahatom ponašanju trenutnih vlasti, a prva takva prilika je na beogradskim izborima„, kaže se u saopštenju Nove stranke.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga