Nova stranka: Kandidatura Vučića dokaz njegove nedoslednosti

"On bi sve da prigrabi"

14. feb 2017

Nova stranka saopštila je danas da je odluka Predsedništva Srpske napredne stranke da se lider “naprednjaka” i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić kandiduje za predsednika države, dokaz njegove nedoslednosti.

„Aleksandar Vučić je svoje političarenje sveo na konstantno izricanje laži. Šta god da kaže, stvarnost ga brzo porekne. Sada je porekao sam sebe. Višemesečno insistiranje na tome da mu ‘ne pada na pamet da se kandiduje’, te da ga ‘funkcija predsednika ne zanima’, palo je u vodu, kao i sijaset drugih laži“, navela je Nova stranka u saopštenju.

Nazivajući Vučića despotom, Nova stranka je dodala da Vučić ne trpi da bilo ko drugi bude glavni glumac ma kojih izbora, niti podnosi da bilo ko drugi obavlja ma koju javnu funkciju.

„On bi sve da prigrabi, a njegovom egu znanom kao ‘Država – to sam ja’ fali još samo tron na Andrićevom vencu da upotpuni svoju biografiju nezajažljivog autokrate“, ocenila je Nova stranka.

Ta partija je dodala da će zato pobeda doskorašnjeg ombudsmana Saše Jankovića na predsedničkim izborima biti „još slađa – neće pobediti jednog od mnogobrojnih statista iz Vučićevog repertoara, već scenaristu, režisera i glavnog glumca u jednom“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga