Nov termin i lokacija Trenchtowna

Festival Trenchtown, tradicionalno organizovan proteklih desetak godina tokom prvomajskih praznika, promenio je termin, pa će ove godine biti održan od 6. do 8. juna, i to na novoj lokaciji - Auto kampu na Palićkom jezeru

20. mar 2013

Festival Trenchtown, tradicionalno organizovan proteklih desetak godina tokom prvomajskih praznika, promenio je termin, pa će ove godine biti održan od 6. do 8. juna, i to na novoj lokaciji – Auto kampu na Palićkom jezeru.

Novo mesto Trenchtowna kamperska je lokacija sa 10.000 metara kvadratnih i termalnim bazenima u blizini.

Auto kamp je deo Muškog štranda i poseduje infrastrukturu koja u potpunosti odgovara potrebama velikih muzičkih i kulturnih dešavanja.

Prema navodima organizatora Trenchtowna, koji je proteklih par godina kuburio sa lošim vremenskim prilikama, datum održavanja pomeren je kako bi posetioci mogli da se provode celu noć i uživaju u kupanju.

“Energija koja nas je pokretala tokom prvomajskih praznika proteklih 10 godina menja oblik, kao što i piše u Prvom zakonu Trenchtowna: Energija dobrog provoda na Trenchtown festivalu se ne može izgubiti, već samo može promeniti svoj oblik”, poručili su organizatori, napominjući da festivalski koncept neće biti previše menjan, a podrazumeva muzički program uz bogate dnevne kulturne sadržaje, kao što su pozorišne predstave, filmske projekcije, radionice različitog sadržaja, izložbe…

Regionalni muzički festival Trenchtown privukao je 2012. godine gotovo 10.000 posetilaca u prirodnom okruženju Etno kampa nadomak Palića.

Trenchtown i ove godine organizuje Fondacija “Danilo Kiš” iz Subotice, a uskoro će biti poznati i detalji o programu.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga