Noć pozorišta u 15 gradova

Više od 60 predstava biće organizovano u 46 kulturnih ustanova, a organizatori su najavili i 30 pratećih programa, performansa, koncerata, izložbi i radionica

16. nov 2012

Manifestacija „Noć pozorišta“ biće održana drugi put u Srbiji u subotu 17. novembra, u 15 gradova, najavili su u sredu organizatori.

Manifestaciju će organizovati pozorišta u Subotici, Apatinu, Kikindi, Novom Sadu, Rumi, Sremskoj Mitrovici, Vršcu, Šapcu, Zaječaru, Lazarevcu, Aranđelovcu, Kragujevcu, Novom Pazaru, Pirotu i Vranju.

Više od 60 predstava biće organizovano u 46 kulturnih ustanova, a organizatori su najavili i 30 pratećih programa, performansa, koncerata, izložbi i radionica.

Ove godine u programima manifestacije učestvovaće i dramske sekcije osnovnih škola, čije će najbolje predstave biti prikazane publici, piše u najavi.

Manifestacija „Noć pozorišta“ deo je projekta „Evropska noć pozorišta“ (European theatre night), a biće organizovana uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, lokalnih uprava i kulturnih institucija.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga