Njuzovci pojačani Daškom i Mlađom na tribini u NDNV-u u petak

Tribina u novom prostoru NDNV-a na Spensu, u petak, na Dan Republike, u 19 sati

27. nov 2019

Ekipa satiričnog portala Njuz net nastavlja svoju turneju „Sadašnjost Srbije“, u okviru koje će u petak 29. novembra nastupiti u novim prostorijama NDNV-a (Sutjeska 2/1, SPENS, ulaz 8) sa početkom u 19 sati.

Njuzovcima će se na ovom događaju pridružiti i gosti sa domaćeg terena, radijski duo Daško Milinović i Mladen Urdarević, popularni Daško i Mlađa.

Koliko su mediji danas slobodni, da li ima pritisaka i kako razlikovati prave vesti od lažnih, samo su neka od pitanja o kojima će biti reči na ovoj tribini. Jedna od tema svakako će biti i uloga humora na medijskoj sceni, kao i uticaj satire na društvo, navodi se u pozivu na tribinu.

Nakon uspešnog gostovanja u Kragujevcu, nastup u Novom Sadu biće druga u nizu tribina koje će ekipa Njuz net održati širom Srbije sa ciljem da utiče na razvoj medijiskih i novinarskih sloboda, kao i da osnaži kritičko mišljenje kod publike, piše u pozivu.

„Radujemo se ponovom dolasku u Novi Sad, koji ima posebno mesto u našim srcima, jer je i naš sajt pokrenut pre nešto više od devet godina upravo u ovom gradu. Gde god da nastupamo, volimo da popričamo sa nekom osobom iz tog grada čiji rad cenimo, a kako su drugari iz Državnog posla, Aleksej Kišjuhas i Bane Garavi Sokak bili zauzeti, izbor je na kraju pao na Daška i Mlađu. Šta da se radi, moglo je i gore“, rekli su Njuzovci pred ovu tribinu.

NDNV se pridružio pozivu za tribinu, sa željom da građanima Novog Sada i Vojvodine predstavi svoj novi prostor na Spensu, i to baš na nekadašnji Dan Republike.

(Autonomija, fotografija: Miloš Lužanin)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovely Jubbly
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga