Nikolić: Iz DS leti svako ko izađe na izbore, Milojičić: Neko u SzS je Vučićev trojanski konj

"I funkcioneri nekih drugih stranaka iz Saveza za Srbiju pripremaju se da izađu na lokalne izbore zalažući se istovremeno za bojkot"

29. okt 2019

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Dejan Nikolić izjavio je za list Danas da će svako ko iz DS izađe na izbore biti isključen iz stranke i na taj način negirao tvrdnje bivšeg predsednika te stranke Dragana Šutanovca koji je rekao da postoji mogućnost da će na lokalu, čak i visoki funkcioneri DS organizovati grupe građana ne bi li izašli na izbore.

Poslanik i član DS Radoslav Milojičić Kena, međutim, kaže da je tačno da se neki funkcioneri DS spremaju za lokalne izbore.

„Svima je jasno o kome se radi. Ja sam protiv bojkota i treba li svi da bojkotujemo, ili svi da izađemo na izbore. Ovo sada je najgora pozicija koja odgovara samo (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću i ne mogu a da ne pomislim da neko iz Saveza za Srbiju sve ove amaterske greške pravi namerno u Vučićevu korist. Uostalom i Vuk Jeremić je upozoravao da postoji ‘trojanac’, koji se viđa sa Vučićem“, kaže Milojičić za Danas.

Na pitanje ko je taj trojanac, Milojičić upućuje da se odgovor potraži od lidera Narodne stranke Jeremića.

I poslanik DS-a Balša Božović tvrdi da se i funkcioneri nekih drugih stranaka iz Saveza za Srbiju pripremaju da izađu na lokalne izbore zalažući se istovremeno za bojkot, što, i po njegovom mišljenju, odgovara Vučićevom režimu, ali ni on ne želi da odgovori na pitanje ko su ti funkcioneri.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga