Nebojša Zelenović: Ono što je Vučić bio Miloševiću, to je Vacić Vučiću

Ekstremistički pir Miše Vacića u Šapcu

09. nov 2019

Predsednik Zajedno za Srbiju i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović ocenio je danas skandaloznim sinoćno ponašanje i govor mržnje lidera Srpske desnice Miše Vacića u Šapcu, za kojeg je rekao da je “zapravo vođa paramilitarne frakcije Srpske napredne stranke”.

„Kao što su nekada Šešelj i Vučić služili Miloševiću kao strašila za pristojan svet i međunarodnu zajednicu, danas takvu ulogu za Vučićeve potrebe ima Miša Vacić. Taj čovek uz pomoć i tehničku podršku SNS-a putuje po Srbiji i psuje, preti i vređa mirne građane sa jednim ciljem i jednom porukom: ‘ako nećete Vučića – ovo će vam biti vlast'“, ocenio je Zelenović u saopštenju za javnost.

Dodao je da je Vacićeva sinoćna poseta Šapcu izazvala uznemirenje građana, jer je Šabac “kosmopolitski, evropski grad koji svakoga dočekuje raširenih ruku i otvorenog srca”.

„No, sinoćni ekstremistički pir sa Vacićem u glavnoj ulozi je previše čak i za najtolerantnije Šapčane. Poslao je Vučić u Šabac neke čudne ljude da budu podrška Vaciću u divljanju. Ne znaju ni oni tačno zbog čega su došli, ali im je rečeno da nešto moraju da viču i prete. Moja poruka i Vučiću i Vaciću je ista: neće proći jer ovo je naš grad, naša zemlja i ne damo ekstremistima da ih ruše“, poručio je Nebojša Zelenović.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga