Naprednjak fizički napao devojku u centru Zrenjanina

Volela bih da imam podršku nekoga, ali je nažalost nemam

28. nov 2012

Studentkinja četvrte godine Arhitektonskog fakulteta u Novom Sadu i uspešna biciklistkinja Valentina Nestorović izjavila je danas da ju je fizički napao potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) i lokalni ugostitelj Darko Bađok.

Nestorovićeva je na tribini o borbi protiv nasilja nad ženama, koja je organizovana u Gradskoj kući, kazala da ju je Bađok juče napao zbog toga što je zatražila da joj isplati platu.

Prema njenim rečima, Bađok je godinu dana odbijao da joj isplati dve zarade budući da je dva meseca radila u njegovom kafiću „Renesansa“, a juče ju je, nakon verbalne prepirke, i fizički napao.

„Odmah sam se obratila policiji, bolnici i Centru za socijalni rad. Ovaj čovek, nažalost ima sreće što se na mojoj glavi, osim jedne masnice ne vidi ništa. Ne želim da razmišljam hoću li ga ubuduće kada budem hodala gradom sresti i hoće li me udariti“, kazala je Nestorović.

Ona je dodala da je želela to javno da ispriča jer ne želi da javnost o ovom incidentu ćuti.

„Volela bih da imam podršku nekoga, ali je nažalost nemam. Ne znam kome da se obratim. On je politički zaštićen i kome sada da se oko ovog problema obratim“, upitala je Valentina Nestorović.

Dodala je da ne želi da se ovaj slučaj pretvori u političku priču.

Povodom tih optužbi, oglasio se i Darko Bađok koji jeu pisanoj izjavi za javnost naveo da je juče u centru Zrenjanina „u društvu poznanika verbalno, a potom i fizički napadnut“.

„O ovom nemilom događaju obavestio sam Policiju gde je sacinjen zapisnik i utvrđen identitet svedoka. Ne ulazeci u motive napada na mene, ocekujem da Policijski i Sudski organi reaguju, ispitaju slucaj i kazne pocinioca“, naveo je Bađok, ne precizirajući ko ga je napao.

Zrenjaninska policija se za sada nije oglasila o ovom slučaju

(Autonomija)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga