Napad na Nemanju Mirosavljeva

Fizički napao proslavljenog reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva zbog toga što je ovaj snimao svoju ćerku kako uči da vozi bicikl!?

04. apr 2012

Uz uvrede, od kojih su neka bila i političke prirode, jedna osoba je juče fizički napala reprezentativca Srbije u streljaštvu Nemanju Mirosavljeva, nanevši mu fizičke ozlede. Incident se desio dok je Mirosavljev snimao ćerku koja je učila da vozi bicikl.

Na snimku koji je Mirosavljev postavio na društvenu mrežu Jutjub vidi se čovek srednjih godina kako mu prilazi i najpre mu nekoliko minuta preti, a zatim i u dva navrata udara.

Osoba koju Mirosavljev očigledno poznaje od ranije izneo je niz uvreda i psovki na račun učesnika Olimpijskih igara u Londonu. Nakon nekoliko minuta izderavanja najpre ga je udario šakom, a potom i nogom.

Mirosavljev je slučaj prijavio policiji, a primljen je i u Urgentni centar, gde su mu konstatovane povrede u predelu abdomena.

Kao posledica napada, Mirosavljev nosi longetu.

Snimak napada možete da vidite ovde:

http://www.youtube.com/watch?v=Nw30_PcWx5s&feature=youtu.be

Mirosavljev: Ugrožene su mi pripreme za Olimpijadu

Reprezentativac Srbije u streljaštvu Nemanja Misavljev, koga je naočigled njegove dece prebio komšija, izjavio je agenciji Beta da je zbog povreda preostao da trenira i da će se to sigurno negativno odraziti na njegove pripreme za Olimpijske igre u Londonu.

„Nakon što me je dva puta udario odmah sam pozvao policiju, koja je ubrzo došla. Kada sam im pokazao povrede, uputili su me na pregled u Urgentni centar, gde su konstatovali povrede i stavili mi medicinsku kragnu oko vrata“, rekao je Mirosavljev.

Dodao je da još uvek oseća jak bol u vratu, ramenu i ruci, sa kojom i inače u poslednje vreme ima problema, zbog čega je morao da prestane sa treninzima.

„Snimao sam ćerku kako prvi put vozi bicikl bez pomoćnih točkova iza zgrade u kojoj živimo. Komšija je počeo da mi preti sa terase da se ne derem, a ja sam mu predložio da pozove Komunalnu policiju da to utvrdi. Ubrzo je sišao dole, a sve ostalo se vidi na snimku“, rekao je Mirosavljev.

Prema njegovim rečima, najviše ga zabrinjava što su ceo incident videla njegova deca i što su se jako uplašila.

„Komšija Dalibor N. od ranije je poznat u kraju po terorisanju komšiluka. Mnogi ljudi javili su mi se danas da mi to potvrde i rekli su da će o tome, ako treba, posvedočiti i na sudu. Komšije su sada jako zabrinute, jer se u tom dvorištu svakog dana igra mnogo dece“, rekao je Mirosavljev.

Dodao je da se nada da je sada svemu došao kraj, jer će preko svog advokata Vladimira Beljanskog tužiti komšiju zbog incidenta i zadobijenih povreda.

(Autonomija/Beta)


 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga