Najprodavaniji albumi i singlovi

Album "Welcome Reality" engleske grupe "Nero" prvi je na listi najprodavanijih albuma u Britaniji, dok je pesma "Don't Go" repera Reča 32 na prvom mestu liste singlova

22. avg 2011

Album „Welcome Reality“ engleske grupe „Nero“ dospeo je na vrh liste najprodavanijih albuma u Velikoj Britaniji, dok je pesma „Don’t Go“ repera Reča 32, u kojoj gostuje Džoš Kumra, na prvom mestu britanske liste singlova.

Na drugom mestu liste albuma je album „21“ pevačice Adel, a na trećem „Back To Black“ Ejmi Vajnhaus, objavio je Nju mjuzikal ekspres. Džej-Zi i Kanje Vest su na četvrtom mestu, sa albumom „Watć The Throne“, dok petu poziciju zauzima Adel i album „19“.

Čarli Simpson je na šestom mestu sa albumom „Young Pilgrim“. Džon Denver je sedmi, sa albumom „The Ultimate Collection“, a na osmoj poziciji je Bijonse i „4“.

Deveti su „Čejs end Stejtus“ i album „No More Idols“, a deseti Bruno Mars i „Doo Wops and Hooligans“.

Na drugom mestu liste singlova je „Heaven“ Emeli Sande, treća je numera „Moves Like Jagger“ benda „Marun Fajv“ u kojoj gostuje Kristina Agilera, dok je na četvrtoj poziciji singl „Jar Of Hearts“ Kristine Peri.

Peta je pesma „Promises“ grupe „Nero“, a na šestom i sedmom mestu slede numere „The A Team“ Eda Širana i „Little Bad Girl“ Dejvida Gete u kojem gostuju Kruz i Ludakris.

Bend „Rizl Kiks“ je na osmoj poziciji, sa pesmom „Down With The Trumpets“. Deveti je „JLS“ sa pesmom „She Makes Me Wanna“ u kojoj gostuje Dev, a deseti bend „Vontid“ i „Glad You Came“.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga