Najbolje evropske festivalske lokacije

Londonski časopis “Gardijan” uvrstio je palićki “Summer3P”, koji je nedavno održan deseti put, kao i Hideout na plaži Zrće na Pagu, među osam evropskih festivala na najatraktivnijim lokacijama

05. avg 2012

Londonski časopis “Gardijan” uvrstio je palićki “Summer3P”, koji je nedavno održan deseti put, kao i Hideout na plaži Zrće na Pagu, među osam evropskih festivala na najatraktivnijim lokacijama.

Summer3p, koji je privukao nedavno oko 7.000 posetilaca, opisan je u “Gardijanu” kao festival elektronske muzike u kojoj je moguće uživati iz udobnosti “gigantskog džakuzija”.

Nedavno održani deseti Summer3p privukao je tokom četiri dana oko 7.000 posetilaca, a održan je kraj Palićkog jezera i Termalnih bazena.

Festival Hideout na Zrću, održan krajem juna, istaknut je kao manifestacija koja nudi belinu peska, plavetnilo neba i sunčano toplo vreme, uz plesne promotere i žurke kao što su “Phantasy” i “20:20Vision”.

Izdvojen je i budimpeštanski Sziget festival na Dunavu, koji će biti održan od 6. do 13. avgusta, a predstavlja na stotine izvođača na dvadesetak bina.

Među festivalima na najatraktivnijim lokacijama u izboru „Gardijana“ našli su se i norveški Træna na Arktiku, finski Flow u napuštenoj elektrani u Helsinkiju, ukrajinski Kazantip, koji ima sopstvenog predsednika, diplomatiju i nudi ceremonije venčanja, te islandski festival Extreme Chill na poluostrvu u zaleđu glečera, kao i festival Nowhere u Španiji, koji nudi posetiocima vodič za preživljavanje u divljini na kojoj se nalazi.

(SEEcult)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga