- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Nagradna igra: Prepoznajte dva ista SNS autobusa na 234 fotografije

Na društvenoj mreži Tviter (Twitter) jedan od korisnika postavio je fotografiju i pozvao da se od 234 fotografije autobusa, kojima su danas u Novi Sad organizovane stigle pristalice Aleksandra Vučića na predizborni mitng, pronađu dva ista.

“Pronađite dva ista autobusa na ove 234 fotografije slikane u Novom Sadu (na dan kada je On držao miting), na semaforu u Ulici Marka Miljanova između 12:03 i 13:41h”, piše u pozivu na “nagradnu igru”.

Ovaj korisnik Tvitera je odmah ponudio i rešenje, koje je ispisano naopačke, kao u enigmatskim časopisima: “Nema dva ista autobusa”.

Novi Sad je danas bio „okupiran“ autobusima iz cele Srbije, a na društvenim mrežama kruže informacije da je u glavni grad Vojvodine „spontano“ stiglo više od 600 autobusa.

Okupirali su parkinge, ali i zelene površine, a trake na pojedinim saobraćajnicama bile su zatvorene, što je veoma usporavalo saobraćaj.

Za sada nema odgovora na pitanje koliko su kazni brojni policajci, koji su takođe okupirali Novi Sad, napisali nesavesnim vozačima autobusa, kao i koliko su kazni ispisali onim „spontanim mitingašima“ za vršenje nužde na za to nepredviđenim mestima?

Nema odgovora ni na pitanje koliko košta iznajmljivanje jednog autobusa na dan, da bi se barem otprilike videlo koliko je koštalo dovođenje Vučićevih „pristalica“ u Novi Sad, kao i koliko je koštalo dodatno angažovanje daleko većeg broja policajaca zbog mitinga.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!