NADEŽDA GAĆE: POLITIKA JE POSTALA RIJALITI I SKANDAL

"Slučaj bentli" će se ispolitizovati

04. sep 2017

Urednica Novog magazina Nadežda Gaće ocenila je danas da će se i slučaj kada je “presečena” kolona vozila predsednika Srbije Aleksandra Vučića ispolitizovati, jer su politički skandali u Srbiji grozniji od onih u nekadašnjoj seriji “Kasandra”.

Na pitanje da li očekuje da će istraga odgovoriti na sva pitanja u vezi sa ovim slučajem, Nadežda Gaće je kazala da bi to bilo pošteno prema građanima Srbije, jer “predsednik države je predsednik države”.

Podsetila je da se incident dogodio u ranim jutarnjim časovima, da je automobil vredan preko 200.000 evra, i da se kretao veoma velikom brzinom. “To govori o strašnoj bahatosti koja postoji u ovom društvu”, navela je ona.

Ocenila je da će se i ovaj slučaj ispolitizovati, jer za sve što se dogodi postoje “odmah različita mišljenja koja idu do paranoidnih slika”.

“Kad su politički skandali u pitanju, grozniji su od one serije ‘Kasandra’… Politika je postala rijaliti i skandal i imam osećaj prezrenja i averzije prema takvim situacijama”, navela je Nadežda Gaće.

(Autonomija/N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga