Na granicama kolone

Na graničnom prelazu Horgoš na ulasku u Srbiju zadržavanja za putnička vozila su do 120 minuta.

16. jul 2011

Saobraćaj je na svim važnijim putevima pojačan, posebno od granica Mađarske i Hrvatske, zatim ka Makedoniji i Bugarskoj, kao i na putevima ka Crnoj Gori, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.
Na graničnom prelazu Horgoš na ulasku u Srbiju zadržavanja za putnička vozila su do 120 minuta.
Na graničnom prelazu Preševo, na izlazu iz Srbije čeka se do 120 minuta, na ostalim graničnim prelazima, zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta.
Zbog radova na mostu na magistralnom putu M/17.1, deonica od graničnog prelaza Bezdan ka Hrvatskoj, do 31. avgusta saobraćaj se preko mosta obavlja naizmenično jednom trakom.
Na mostu preko Dunava kod Beške gde se svakodnevno izvode radovi, danas (16. jula) neće biti obustave saobraćaja.
Zbog radova na auto-putu E-75, deonica Niš-Beograd, u toku su radovi kod petlje Paraćin, pa je put sužen.
U Novom Beogradu je zbog radova sužen autoput E-75, zbog čega ima čekanja na prolazak.
Zbog radova na novoj Dobanovačkoj petlji zatvoreno je isključenje sa autoputa E-75 u smeru Beograd-Šid na Obilaznicu oko Beograda (ka Ibarskoj magistrali).
Zatvorena je naplatna rampa „Tranšped“ na auto-putu Beograd-Niš, u smeru ka Nišu i vozila se usmeravaju na sledeću naplatnu stanicu Vrčin.
Na deonici magistralnog puta M-21 Prijepolje – Bijelo Polje u neposrednoj blizini GP Brodarevo sa Crnom Gorom, saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30, od 14.30 do 17.30 i od 22.00 do 03.00.
Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji Zrenjaninske petlje na autoputu E-75, od 1. jula za saobraćaj je biti zatvoreno isključenje iz pravca Subotice ka Novom Sadu. Alternativa je Temerinska petlja.
Saobraćaj je potpuno obustavljen zbog radova na magistralnom putu Novi Sad-Zrenjanin, na deonici Kać-Žabalj.
U toku su radovi na magistralnom putu M-5 Paraćin-Zaječar, deonica Selište-Lubnica, te ima povremenog obustavljanja saobraćaja uz korišćenje alternativnog puta preko Bora.

(Beta)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga