Na Exitu treće večeri bend The Prodigy

Bend The Prodigy i Exit osmislili su zanimljiv koncept "festivala u festivalu"

12. jul 2013

Egzit (Exit) festival u Novom Sadu večeras se nastavlja u punom kapacitetu, jer će treće večeri nastupiti jedan od najomiljenijih izvođača u Srbiji – bend Prodidži (The Prodigy).

Prodidži i Egzit osmislili su zanimljiv koncept „festivala u festivalu“, tako da će Petrovaradinska tvrđava danas cela biti u znaku „Warrior’s Dance Festivala“ koji su osnovali članovi benda.

Njihov nastup na glavnoj bini se očekuje pola sata pre ponoći, a u okviru „Warrior’s Dens“ dana nastupiće i di-džej Freš (Fresh), britanski pankeri „GBH“, beograđani Ajsbrn (Eyesburn) i Saut central (South), bend koji su Prodidži zapazili u Parizu i od tada sa njima idu na turneje.

Svi današnji bendovi i nastupi na mejn (Main) stejdžu izabrani su od strane članova Prodidžija, a sa sobom su doveli i umetnike iz amsterdamskog studija za tetoviranje „Hanky Panky Tatooing“ čiji su oni klijenti, a koji će po nižim cenama tetovirati posetioce Egzita.

Na eletronskoj Dens (Dance) areni večeras će nastupiti poznati di-džej Džef Mils (Jeff Mills), a u ranim jutarnjim satima Lea Dobričić, Dejan Milićević i Marko Milosvaljević će puštati muziku kao di-džej trojac.

Fjužn bina treće večeri biće takođe, jedno od najzanimljivijih mesta za provod jer će oko jedan sat posle ponoći nastupiti svetska bluz muzičarka Ana Popović poznata kao „ženski Hendriks“, a nakon nje i Damir Urban iz Hrvatske sa bendom „4“.

Koncert koji ljubitelji tvrđeg gitarskog zvuka svakako neće propustiti je nastup legendarnih pionira oi-pank zvuka iz londonskog Ist enda – Kokni ridžektsa (Cockney Rejects) koji će svirati na bini Rifs and bits (Riffs and Beats).

Na Agora bini, u toku trećeg festivalskog popdneva održaće se tribine i predavanja o studentskoj mobilnosti, aktivizmu i povezivanju mladih.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga