Na desetine autobusa “spontano” stiglo u Novi Sad na miting SNS-a

Još jedna invazija na glavni grad Vojvodine

18. mar 2017

Na desetine autobusa dovezlo je danas građane iz svih krajeva Vojvodine i Srbije na predizborni miting Srpske napredne stranke, koji se danas održava u Novom Sadu.

Saobraćaj u gradu zbog toga je otežan, u brojnim ulicama i na bulevarima zatvorene su pojedine saobraćajne trake, zbog čega je saobraćaj usporen. Pojedini parkinzi u gradu takođe su rezervisani za pridošle autobuse i nisu slobodni za građane.

Primetno je višestruko pojačano prisusustvo saobraćajne policije, kao i policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira.

SNS autobusNa brojnim punktovima u gradu stoji i stranačko obezbeđenje SNS-a, koje građane koji su organizovano došli iz unutrašnjosti usmerava ka centralnom Trgu slobode, gde se održava miting.

Prema saznanjima agencije Beta, u pojedinim javnim preduzećima kojima upravljaju kadrovi SNS-a zaposleni su dobili direktivu da prisustvuju mitingu.

Sličnu direktivu dobili su i zaposleni u Domu zdravlja Novi Sad, koji su se danas nešto pre 11 sati masovno okupili ispred sedišta novosadskog odbora Socijalističke partije Srbije, odakle bi trebalo da krenu na miting.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Novi žeton, nova šansa
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga