Mojsilović: Vučelić bio jedan od glavnih protagonista ratova 90-tih

"Hiljade crnih bajraka je Srbija ili Jugoslavija okačila na svoje kuće zbog politike čiji je on bio jedan od glavnih protagonista"

02. okt 2015

Šef struke Fudbalskog kluba Spartak iz Subotice Stevan Mojsilović odbacio je danas optužbe potpredsednika FK Partizan Milorada Vučelića, koji je rekao da je Spartak “čuvao igrače za vašar”, i optužio ga da je devedesetih godina bio jedan od glavnih zagovornika poltike ratova, koja je građanima “uzela najboljih 25 godina života”.

“Puši, Vučeliću, taj svoj tompus i dalje i ako imaš malo pameti i malo obraza nemoj da izađeš na ulicu jer ovaj narod pamti. Hiljade crnih bajraka je Srbija ili Jugoslavija okačila na svoje kuće zbog politike čiji je on bio jedan od glavnih protagonista. Da malo pameti ima, bolje bi bilo da začepi ta svoja usta”, kazao je Mojsilović na konferenciji za novinare.

On je rekao da se Vučelić “malo igrao politike, pa nas je malo terao u ratove” a da bi sada “malo da se igra fudbala”.

“Bando crvena, đubre komunističko, ne izlazi na ulicu, zbog tebe su hiljade i hiljade kuća bile okićene crnim barjacima”, poručio je Mojsilović Vučeliću.

Mojsilović je rekao da je ovih dana u medijima protiv njega pokrenuta “lavina izmišljotina” i dodao da će odgovoriti na sva pitanja nakon završetka disciplinskog postupka koji se vodi zbog optužbi Sindikata fudbalera Nezavisnost da je prošlonedeljna utakmica između Spartaka i OFK Beograda bila nameštena.

“Ne želim da učinim ništa loše ni sebi, ni svojoj porodici i pre svega klubu u kojem radim. Nisam vlasnik ni banke, ni kladionice i ne utičem na pad ili na rast kvota”, kazao je Mosilović.

Fudbaleri Spartaka odigraće sutra u 15 časova na Gradskom stadionu utakmicu 12. kola Super lige protiv Crvene Zvezde.

(Magločistač)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Ekipa
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga