Blagojević: Prebijen sam u kancelariji predsednika opštine Žitorađa toliko da sam izobličen

"U prostoriju je ušlo više funkcionera lokalnog odbora SNS, udarili su me u glavu, bacili dole, šutirali"

18. mar 2019

Jedan od organizatora protesta jedan od pet miliona u Žitorađi Milan Blagojević izjavio je danas da je pretučen u kancelariji predsednika te opštine Ivana Stanojevića, člana Srpske napredne stranke.

On je rekao agenciji Beta da je istučen toliko da je „izobličen“.

Blagojević je rekao da je otišao kod Stanojevića da pita šta je sa peticijom o izmeštanju stadiona, sa još jednim organizatorom peticije, i zašto su ljudi koji su je potpisali „uznemiravani kako bi povukli potpise“.

Blagojević, koji je novinar portala Prokuplje na dlanu, rekao je da Stanojević nije hteo da im pokaže dokument o prelasku upravljanja stadionom sa mesne zajednice na opštinu.

Stanojeviću je zatim zazvonio telefon, prepričava dalje Blagojević, on se javio i rekao – slobodno uđite i u prostoriju je ušlo više lica, funkcionera lokalnog odbora SNS.

„Mene su odmah udarili u glavu, bacili dole, šutirali me, kako ustanem tako me pesnicama opet obore“, rekao je Blagojević, navodeći da je udarac dobio i čovek koji je ušao sa njim kod predsednika opštine.

Blagojević je naveo da je u prostoriju uleteo njihov drugar koji ih je čekao ispred i izvukao ga, jer „ko zna, možda bi me ubili“.

Kako je još rekao, dao je izjavu u prokupačkoj policiji i u ovim trenucima treba da to učini i u policiji u Žitorađi.

On je odbacio kao tvrdnje „van pameti“, iz saopštenja SNS, da su organizatori protesta jedan od pet miliona napali Stanojevića.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga