Marton (LSV): Marinika Tepić je izgleda zaboravila da je istupala protiv vlastite stranke

"Čemu to vređanje inteligencije birača?”

21. jan 2020

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Marton izjavio je danas da potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, koja je aktuelni mandat republičke poslanice osvojila kao visoka funkcionera LSV-a, nema pravo da kritikuje funkcionere drugih stranaka što u javnost iznose mišljenja suprotna zvaničnoj politici stranke, jer je i sama to radila protiv LSV-a.

“Ne znam da li je u pitanju amnezija ili nešto slično, ali nije li baš Marinika Tepić javno istupala protiv stava i odluke svoje stranke? Doduše, tada je to bila LSV, a bilo ih je još dosta. Ne zna se tačan broj. Čemu to vređanje inteligencije birača?”, napisao je Marton na Tviteru.

Marinika Tepić je danas, povodom izjava pojedinih članova i funkcionera Demokratske stranke da bojkot izbora nije dobra ideja rekla da “ne razume” da oni “javno govore protiv stava svoje stranke” i pozvala na “smirivanje strasti”.

Posle LSV-a, Marinika Tepić je sarađivala sa predsedničkim kandidatom Sašom Jankovićem, a potom je prešla u Novu stranku, odakle je otišla u Stranku slobode i pravde.

LSV je oštro kritikovala nakon što je ta stranka donela odluku da njen lider Nenad Čanak bude kandidat za predsednika Srbije, nakon čega je napustila stranku.

LSV je nakon toga od Marinike Tepić zahtevala da vrati mandat u Skupštini Srbije, što ona nije učinila.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga