Marinika Tepić: Nema delimičnog prihvatanja zahteva protesta, ili sve ili bojkot

"Više nije pitanje šta bojkot izbora donosi ili ne, jer je o tome trebalo da se razmišlja pre no što je bilo ko stavio potpis na Sporazum sa narodom"

31. jul 2019

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je da nema izlaska na izbore ako se ne oslobode mediji, ako Regulatorno telo za elektronske medije (REM) i Republička izborna komisija (RIK) ne počnu da rade svoj posao, ako se ne prekine funkcionerska kampanja, kao i propagandni rat koji režim vodi protiv svih neistomišljenika.

„Takvi izbori biće nelegitimni, nećemo ih priznati, kao što nećemo priznati ni sve odluke te potencijalne vlade koja se bude formirala“, poručila je Tepić.

Marinika Tepić je na tribini u organizaciji „Novog optimizma“ u Šapcu rekla da više nije pitanje šta bojkot izbora donosi ili ne, jer je o tome trebalo da se razmišlja pre no što je bilo ko stavio potpis na Sporazum sa narodom.

Nakon što je više od 200.000 građana takođe potpisalo Sporazum, navela je ona, nema kompromisa dokle god se ne ispune zahtevi – kako tog dokumenta, tako i Stručnog tima protesta „1 od 5 miliona“.

„Potpisali smo Sporazum sa narodom, nemamo pravo da se nećkamo. Ukoliko smo dali reč građanima, te reči se moramo držati. Nema delimičnog prihvatanja uslova, nego ono što smo potpisali – sve do jedne tačke“, zaključila je Tepić.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga