Marinika Tepić: Naprednjaci ljude prozivkom evidentiraju

"U bolnici, kažu, bukvalno ih evidentiraju na prozivku"

11. feb 2019

Posetom Južnobanatskom okrugu predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je juče kampanju „Budućnost Srbije“. U planu obilaska bili su Pančevo, Kovin, Opovo, Vršac, Bela Crkva i Banatsko Novo Selo.

Kao i u većini slučajeva, a nedavno i tokom posete Pčinjskog okruga, na svakoj stanici puta, organizovano je da predsednik nailazi na okupljene ljude koji ga pozdravljaju.

Južnobanatski okrug posebno je interesantan jer su naprednjaci iz Opova, Pančeva, Vršca i ostalih mesta u ovom kraju bili redovni gosti od oktobra do decembra žitelja opštine Lučani u kojoj su u decembru održani lokalni izbori. Pritisak na iskazivanje odanosti lideru ni ovaj put nije izostao, bar tako tvrde opozicionari na društvenim mrežama.

Jedan od primera navela je opoziciona poslanica Marinika Tepić, koja za naš list prenosi saznanja o primoravanjima zaposlenih u bolnici u Pančevu i predškolskoj ustanovi „Dečija radost“ da dočekaju predsednika.

Ona kaže i da je vršen pritisak na privatne firme, koje su ikada poslovale sa gradom da nateraju svoje radnike da dođu.

„U bolnici, kažu, bukvalno ih evidentiraju na prozivku“, ukazuje Tepić. Prema njenim rečima, u Vršcu su još od 10 sati skupljali ljude za doček. „Bilo ih je premalo, pa su preusmereni u dvorište škole za masovniju sliku. A onda je otkazao odlazak u Kovin. Sve skupljene sada dovoze u Pančevo za ‘glavnu masovku’“, opisala nam je Tepić.

(Danas)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga