Marinika Tepić: Maja Gojković je odrasla u radikalskom brlogu

"To je za nju možda normalna okolnost, ali za mene nije"

16. nov 2016

Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Marinika Tepić ocenila je da je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas neprimereno reagovala kada ju je pomenula tokom incidenta s poslanikom Marjanom Rističevićem i poslanicima Pokreta Dosta je bilo.

Gojković je tokom incidenta rekla da „nije Marinika Tepić ta da svakome daje reč“, što je poslanica LSV ocenila i kao narušavanja ugleda Skupštine Srbije.

„To je neprimerena izjava i ja nisam mogla ni da sanjam da je neko spreman da na takav način narušava ugled Narodne skupštine jer su i radna tela (Odbori) deo Narodne skuptine“, rekla je Tepić.

Ona je navela i da ta izjava govori o predsednici: „Gojković je odrasla u radikalskom brlogu, i to je za nju možda normalna okolnost, ali za mene nije“, rekla je Tepić, koja je i predsednica skupštinskog Odbora za evropske integracije.

Maja Gojković je reagovala na nedavnu sednicu tog odbora, kada poslanici Srpske radikalne stranke nisu dozvolili šefu delegacije EU Majklu Devenportu da se obrati.

Sednica Skupštine Srbije je danas nakratko prekinuta zbog verbalnog sukoba poslanika Dosta je bilo i poslanika SNS Marjana Rističevića, koji je govorio o nasilju nad ženama i pokazivao fotografije s jedne proslave pravosudnih organa koju su, kako je rekao, organizovali predstavnici bivše vlasti, a na kojoj je hrana služena na nagim ženskim telima.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga