Maloletnici šutirali putnike, otimali torbe i pokazivali zadnjice

Najgore je prošao putnik iz Bačkog Jarka D.K. kojeg su prvo šutirali, zatim mu oteli torbu, dok su Novosađaninu M.Z. prsnuli suzavac u oči. Istog dana opljačkali su hamburgeriju i lomili dečije igralište

26. sep 2013

Trojica četrnaestogodišnjaka juče su na Železničkoj stanici šutirala putnike, otimala im torbe, prskala ih suzavcem i pred njima skidala pantalone.

Policija je protiv dvojice podnela krivične prijave, dok je treći u bekstvu.

Prema rečima očevidaca, najgore je prošao putnik iz Bačkog Jarka D.K. kojeg su prvo šutirali, zatim mu oteli torbu, dok su Novosađaninu M.Z. prsnuli suzavac u oči. U policiji kažu da su istog dana opljačkali hamburgeriju i lomili mobilijar na dečijem igralištu.

Očevici kažu da se sve odigralo veoma brzo, ali su za samo nekoliko minuta trojica osnovaca napravila opštu pometnju i haos na stanici. „Najpre su pretrčali preko pruge i došli na peron. Odmah su počeli da skidaju pantalone pred putnicima. Pokazivali su gole zadnjice i šokirali sve prisutne“, kaže za „Blic“ Kristina Šarić koja je tog dana bila sa ocem i trogodišnjom ćerkom na peronu. Ona priča da su maloletnici potom maltretirali starijeg čoveka koji je čitao novine na klupi. Iz čista mira jedan mu je oteo novine, a druga dvojica su ga udarala po glavi.

„Kada je čovek pokušao da ustane, gurnuli su ga na žičanu ogradu i pobegli sa njegovom putnom torbom. Moj otac ih je sa tim čovekom pojurio i oni su bacili torbu i udaljili se sa stanice“, navodi ona. Drugi očevici kažu da su ih videli na dečijem igralištu gde su šutirali i lomili klackalice, a potom su iz obližnje hamburgerije ukrali četiri flaše soka i otišli u park pored Međumesne autobuske stanice.

U parku je policija uhapsila dvojicu, a treći je pobegao.

(Blic) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga