Lutkomendija ponovo na TV-u

Radio-televizija Vojvodine kreće sa ponovnim emitovanjem ove kultne serije od subote, 26. aprila

25. apr 2014

Jedinstveni televizijski format mapetšouovskog formata – Lutkomendija, koji je osamdesetih godina prošlog veka bila prepoznatljiv proizvod TVNS, ponovo se vraća na male ekrane. Radio-televizija Vojvodine kreće sa ponovnim emitovanjem ove kultne serije od subote, 26. aprila, sa početkom od 9.40 časova.

Lutkomendija je u vreme premijernog emitovanja vrlo brzo stekla veliku popularnost i bila je gledana širom ondašnje Jugoslavije. Prepoznatljiv vojvođanski žargon, vesela atmosfera i nenametljiv humor bile su glavne odlike ovog serijala. Zbog dobrog prijema kod publike i velike popularnosti, planirane su i kompjuterski animirane epizode, ali vreme koje je dolazilo nažalost nije ostavilo prostora za to.

Sama ideja za Lutkomendiju je nastala kada je Milivoje Radaković, danas energični devedesetogodišnjak, predložio da napravi tačku za novogodišnji program. Odmah su usledile pohvale uredništva i vrlo brzo je snimljena prva epizoda pod nazivom Lutkarski divani. Rediteljski potpis, sem gospodina Radakovića, stavili su i Srboljub Stanković i Milica Pejčić.

Priliku da se svi zajedno smejemo ovim gegovima i da ponovo uživamo u kvalitetnom dečijem programu, imaćemo svake subote i nedelje od 9.40 časova na Prvom programu RTV-a.

(RTV)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga