LSV: Zašto Zrenjaninci i dalje čekaju obilaznicu

"Gradski čelnici od 2012. redovno najavljuju radove sa obećanjem da će kompletna obilaznica biti završena do 2016, pa još nekoliko puta, sve do oktobra 2019.“

28. apr 2020

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine pitali su danas gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića zašto radovi na obilaznici i dalje stoje i kada će biti gotova obilaznica.

Uz podsećanje da je poslednji najavljeni rok za završetak obilaznice bio oktobar 2019. godine, izrazili su bojazan da se to „neće skoro desiti jer su na jednoj obali Begeja vidljivi delovi konstrukcije mosta, a na drugom delu su započeti samo zemljani radovi“.

„Građanima Zrenjanina je obilaznica jedan od važnijih infrastrukturnih projekata, te smo obišli trasu obilaznice kako bismo proverili u kom je stadijumu izgradnje, budući da od predstavnika lokalne vlasti ne dobijamo nikakve informacije. Nažalost, još jednom smo se uverili da na gradilištu nema niti jednog radnika, niti radi i jedna mašina“, navodi se u saopštenju.

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine zahtevaju od predstavnika vladajuće koalicije u Zrenjaninu „da prestanu sa izigravanjem interesa građana i okončaju posao čiji su završetak, na žalost po građane Zrenjanina, mnogo puta lažno najavili i obećali“.

„Nismo zaboravili ni mi ni građani Zrenjanina i podsećamo još jednom da gradski čelnici od 2012. godine redovno najavljuju radove sa obećanjem da će kompletna obilaznica biti završena do 2016. godine, pa još nekoliko puta, sve do oktobra 2019. godine“, navodi se u saopštenju.

(Autonomija), Foto: LSV

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: 2021
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga