LSV: Za nestanke vode u Novom Sadu kriva gradska vlast

Do kada će Novi Sad ostajati bez vode?

17. dec 2015

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) ocenio je danas da je za sve što rade rade „neznalice i nesposobnjakovići“ iz Pokreta Dinara-Drina-Dunav odgovorna gradska vlast.

Novi Sad je u toku pre podneva ostao bez vode na oko sat vremena, a u saopštenju LSV u Novom Sadu se podseća da je predstavnik tog Pokreta na čelu novosadskog Vodovoda.

Ligaši su upitali do kada će Novi Sad ostajati bez vode i ko će i kada za to odgovarati. Oni su ocenili i da gradski čelnici dopuštaju kadrovima Pokreta Dinara-Drina-Dunav da upravljaju jednim od strateških komunalnih preduzeća kao što je Vodovod.

„I vrapci na grani znaju da tim ljudima koji su se dočepali Vodovoda ovo preduzeće služi da iz njega izvlače novce, a uvlače nestručne rođake. To su isti oni koji su pre skoro godinu dana osveštavali vodu u gradskom vodovodu pa nas obrukali pred sobom i pred svetom. To su koalicioni partneri ove gradske vlasti“, navodi se u saopštenju.

U njemu se ocenjuje da taj Pokret i „njihove prišipetlje“ ne znaju ni da održavaju sistem koji su zatekli, a kamoli da ga unaprede.

„Ovoga puta problem je navodno bio sa strujom u fabrici vode, a sledeći put će to verovatno biti praznično raspoloženje rukovodstva. Zato je za sve što rade i što ne znaju da rade nakupci i preprodavci glasova iz DDD na čelu Vodovoda odgovorna isključiva gradska vlast i gradonačelnik koji im to dozvoljava“, poručili su novosadski ligaši.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga