- Autonomija - https://www.autonomija.info -

LSV-u u Beloj Crkvi pristupila odbornica i članstvo Slobodne inicijative

Odbornica Slobodne inicijative iz Bele Crkve Dijana Ninić Milenković i kompletno članstvo ove organizacije pristupilo je Ligi socijaldemokrata Vojvodine (LSV), saopštila je danas pokrajinska poslanica LSV-a Sandra Ristić.

Ona je u saopštenju za javnost navela da je time odbornička grupa LSV-a u lokalnom parlamentu dobila još jednu odbornicu.

„Kako bi sve bilo jasno, LSV nije nikom uzela mandat zato što se odbornica Ninić Milenković za parlament kandidovala kao predstavnica građanske opcije. Na ovaj način se odbornička grupa LSV sa tri povećala na četiri odbornika. A sam čin je dokaz da je u ovom delu počelo udruživanje ljudi koji misle slobodno i svojom glavom želeći bolje za lokalnu samoupravu, ali i da se unapredi rad lokalnog parlamenta“, navela je Sandra Ristić.

Ocenila je još i da je LSV prepoznata kao jedina snaga koja nešto može da promeni u opštini Bela Crkva i koja može da parira predsedniku Skupštine opštine Marijanu Aleksiću i njegovoj „samovolji“.

Prema njenim rečima, ukrupnjavanje koje je počelo prepoznaće se na sledećim lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!