LSV: Spens neće biti srušen

"Novaković nije iskoristio priliku da pomogne Spensu kada je mogao"

09. okt 2018

Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo je poručila da, dok je te stranke, Spens neće biti srušen.

“Dok je Lige socijaldemokrata Vojvodine, tako nešto neće i ne može da se dogodi”, poručio je predsednik novosadskog odbora LSV-a Aleksandar Kravić.

On je pozvao predstavnike pojedinih opozicionih partija, a pre svega poverenika Narodne stranke Borislava Novakovića, da prestanu sa “uzbunjivanjem javnosti i nekakvom odbranom Spensa”, kao i da umesto “pukog političkog marketinga” ponude konkretne predloge rešenja problema u kojima se on nalazi.

“Građani Novog Sada nemaju amneziju i pamte da je u vreme dok je bio na čelu Novog Sada, Borislav Novaković imao veliku priliku da učini mnogo toga za Spens i reši ili predupredi brojne probleme sa kojima se Spens dugo suočava”, naveo je Kravić.

On je optužio Novakovića da mu je,umesto Spensa, na listi prioriteta bio odbojkaški klub, u kojem je “istovremeno bio predsednik”.

“Ako već politička korektnost izostaje, očekujemo da kod Novakovića proradi barem trunka ljudskog poštenja i da svoj opozicioni identitet gradi na nečemu što je istina, umesto da u odsustvu političkih ideja veštački pravi problem tamo gde ga nema”, rekao je Kravić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga