LSV: Sagledaćemo da li nam se poklapa plan razvoja grada

Novosadski medijij preneli su danas vest da će LSV biti deo vlasti u Novom Sadu

21. juna 2016

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) će odlučiti o ulasku u gradsku vlast nakon što pažljivo sagleda u kojoj meri se predloženi program poklapa sa našim planom, vizijom i prioritetima u razvoju grada, saopšteno je danas iz te stranke.

U saopštenju se navodi da LSV ne trguje svojom podrškom i ne meri svoje odluke brojem gradskih preduzeća, kao što to nikada do sada nije činila.

„Takve spekulacije koje su se pojavile u pojedinim medijima nas ne iznenađuju, jer ih je bilo i pre izbora, ali i prilikom formiranja Pokrajinske vlade. Služe samo tome da nam nanose političku štetu“, piše u saopštenju novosadske LSV.

Ta stranka je istakl da svoju politiku ne menja u skladu sa brojem funkcija koje joj se nude i da je interes stranke i interes njenih birača, a da on podrazumeva sprovođenje lokalne politike koja će omogućiti stabilan razvoj grada i bolji život građana.

„O odluci Gradskog odbora i rezultatima razgovora, obavestićemo javnost kada razgovori budu završeni i uz poštovanje ostalih učesnika sastanka“, poručuje se u saopštenju.

Novosadski medijij preneli su danas vest da će LSV biti deo vlasti u Novom Sadu i da će kadrovi te stranke voditi neka od javnih preduzeća.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga