LSV pita SNS-ovce: Gde je kargo aerodrom Ečka

"Dok predstavnici vlasti troše novac građana na svoje besmislice, Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba, kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh"

24. okt 2018

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu upitala je danas predstavnike vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) u Zrenjaninu šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodoroma “Ečka” u međunarodni kargo aerodrom.

“Nakon što su nas ostavili bez odgovora na pitanja o fabrici vode, kafileriji, akva parku, autodromu i formuli 1, golf centru, bob stazi, ponovo pitamo zrenjaninske SNS-ovce šta se dešava sa najavljenim pretvaranjem sportskog aerodroma ‘Ečka’ u međunarodni kargo aerodrom“, naveo je u saopštenju za javnost funkcioner LSV-a Dejan Čapo.

Podsetio je da su pre više od četiri godine funkcioneri gradske vlasti najavili da je kineska elektroenergetska korporacija potpisala sa Zrenjaninom memorandum o saradnji u razvoju energije, infrastrukture i projekata zaštite životne svojine, kao i da Kinezi žele da pretvore aerodrom “Ečka” u međunarodni kargo aerodrom.

“Da stvar bude gora nismo zaboravili ni najave iz 2013. godine o nekakvim ruskim biznismenima zainteresovanim za ulaganje u regionalni kargo centar na aerodromu ‘Ečka’, pa je sve ličilo na takmičenje zaslužnih naprednjaka u tome ko će smisliti bolju priču na zadatu temu”, ocenio je Čapo.

Dodao je da, dok predstavnici vlasti troše novac građana na svoje besmislice, zahvaljujući nemaru i neodgovornosti gradskih čelnika, Zrenjanin ne pruža ni uslove za zadovoljavanje elementarnih ljudskih potreba, kao što su zdrava pijaća voda i kvalitetan i čist vazduh.

“Zrenjaninska vlast ne ispunjava obećanja koja je dala građanima, već na svakom koraku pokazuje nestručnost i nesposobnost, ali i bahato ponašanje prema novinarima i svim ostalim sugrađanima”, kazao je Čapo.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga