LSV: Nemamo pravo da odbijemo poziv za pomoć Novom Sadu

LSV će aktivno učestvovati u gradskoj vlasti, kako bi maksimalno unapredila život građana

23. jun 2016

Predsednik novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Aleksandar Kravić izjavio je danas da ta stranka nema pravo da odbije poziv za pomoć Novom Sadu i da je odlučila da prihvati poziv za učešće u gradskoj vlasti, jer su Novom Sadu neophodni krupni rezovi, veliki potezi, reorganizacije i infrastrukturni projekti.

Gradski odbor LSV doneo je juče odluku o učešću u vlasti u Novom Sadu, zajedno sa Srpskom naprednom strankom (SNS) i Socijalističkom partijom Srbije (SPS).

„Važno je da u tome učestvujemo jer LSV ima ljude i znanje da doprinese razvoju grada, a program koji nam je predočen se u velikoj meri poklapa sa našim planom i prioritetima u razvoju Novog Sada“, piše u pisanoj izjavi Kravića.

On je naveo da će aktivno učestvovati u gradskoj vlasti, kako bi maksimalno unapredila život građana, što je, kako se dodaje, i normalan cilj svake stranke, naročito na lokalnom nivou.

„Ujedno, odluka o učešću u lokalnoj vlasti znači ne samo veliku odgovornost prema našem gradu i prema našim biračima, nego i našim političkim ciljevima, jer je rad za bolji, opremljeniji i uređeniji Novi Sad neizostavan deo borbe za bolji život u AP Vojvodini i i njenu punu autonomiju“, poručio je predsednik novosadske LSV.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga