LSV: Naši poslanici su bojkotovali rad Skupštine

"LSV nije učestvovala na sastanku dela opozicije, jer na njega nisu bili ni pozvani"

11. feb 2019

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je da su njeni poslanici danas potpuno bojkotovali učešće i rad na sednici Narodne skupštine Srbije, uključujući i sednice skupštinskih odbora u kojima ima članove.

U saopštenju za javnost LSV je je navela da je „neistina“ da su poslanici LSV na bilo koji način danas učestvovali u radu parlamenta.

„Neistina da smo na bilo koji način učestvovali u današnjem radu parlamenta služi samo tome da se i dalje vodi negativna kampanja protiv LSV, od Dveri i njima sličnih pojedinih članica Saveza za Srbiju“, piše u saopštenju Lige.

U saopštenju piše da „poslanici LSV i danas obavljaju svoje radne zadatke, ali da zbog bojkota nisu uzeli putne troškove“.

Kako su naveli, jedina razlika između poslanika LSV i pojedinih stranaka SzS u pogledu današnjeg rada Narodne skupštine Srbije, je u tome što „LSV nije učestvovala na sastanku dela opozicije, jer na njega nisu bili ni pozvani“.

„Verujemo, upravo zato da bi mogli da protiv LSV šire ovakve neistine. Očekujemo od svih medija koji su objavili suprotno, da sada objave istinitu vest“, dodala je LSV.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga