LSV: Na Skupštini opštine Novi Bečej oglasile se sirene za vazdušnu opasnost

"Odgovor na vređanje i bahat odnos prema odbornicima"

29. jun 2019

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Novi Bečej saopštio je danas da su odbornici te stranke juče na Skupštini te opštine preformansom oglašavanja “sirene za vazdušnu opasnost” preko mobilnih telefona izrazili protest tokom govora pomoćnice načelnice za finansije Zore Stanisavljev, zbog, kako su naveli, uvreda koje je uputila odbornicima na prethodnoj sednici, a za koje se nije izvinila.

U saopštenju se navodi da je predsednik odborničke grupe LSV Saša Šućurović prethodno tražio da o toj tački izveštava neko drugi, jer je Zora Stanisavljev uvredila sve odbornike Skupštine na prethodnoj sednici, “svojim bahatim odnosom tokom rasprave o neregularnostima s visokim porezima koje su građani dobili”.

“Zbog takvog stava i odbijanja da se izvini odbornicima Zora Stanisavljev ne zaslužuje da ikada više mirno govori za skupštinskom govornicom i svaki put kada pokuša da se obrati, odbornici LSV će je u tome sprečiti puštanjem zvuka sirene sa mobilnih telefona ili zvukovima pištaljke”, poručio je Šućurović.

U saopštenju se dodaje i da je predsednik opštine Saša Maksimović optužio je administraciju finansijske službe u opštini za visoke poreze koje su građani dobili, ali da do danas nije imenovao niti kaznio krivca.

“Na veliki problem koji Bočarci imaju sa pokvarenom eko česmom ukazao je odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine Igor Munćan. On je na prošloj sednici Skupštine opštine Novi Bečej, održanoj pre mesec dana, rekao da česmu niko ne popravlja već četiri meseca i tražio da se nešto preduzme kako bi česma proradila”, navodi se u saopštenju.

LSV napominje da su i drugi odbornici te stranke u više navrata pitali lokalne vlasti zašto se Bočarcima ne obezbeđuje zdrava pijaća voda, o stanju protivgradne odbrane i kanalizacione mreže i atmosferskih kanala, ko je kriv za propuste u poreskim rešenjima… – ali da nikad nisu dobili odgovor.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga